Pečené filé se sterilovanými žampiony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 208 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 11 g
- Sodík 407 mg
- Bílkoviny 51 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 68.7 mg
- Vláknina 2495.8 mg
- Vitamín A 2495.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Porce filé zaprášíme paprikou, osolíme, přidáme kmín a zprudka restujeme na rozpáleném oleji. Když je filé téměř měkké, vsypeme pokrájené žampiony a smažíme, až je ryba měkká.
-
2
Jako přílohu volíme pečené bramborové hranolky.