Pečené filé se sterilovanými žampiony

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Žampiony - sterilované
  • 20 g Olej rostlinný
  • 240 g Filé rybí
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Kmín drcený
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 208 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 407 mg
  • Bílkoviny 51 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 68.7 mg
  • Vláknina 2495.8 mg
  • Vitamín A 2495.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Porce filé zaprášíme paprikou, osolíme, přidáme kmín a zprudka restujeme na rozpáleném oleji. Když je filé téměř měkké, vsypeme pokrájené žampiony a smažíme, až je ryba měkká.

  • 2

    Jako přílohu volíme pečené bramborové hranolky.

Komentáře k receptu