Jehněčí kotlety s husí paštikou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 498 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 33 g
- Sodík 2426 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 129.2 mg
- Draslík 765.3 mg
- Vláknina 3079.5 mg
- Vitamín A 3079.5 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jehněčí kotlety naklepeme, posypeme solí, pepřem a vložíme na pánev s rozehřátým máslem. Opečeme z obou stran dozlatova.
-
2
Paštiku z husích jater trochu naředíme masovým vývarem a metlou vyšleháme. Vzniklou pastou potřeme kotlety po obou stranách, vrátíme do pánve na máslo, je-li potřeba, přidáme lžíci čerstvého másla a kotlety lehce orestujeme.
-
3
Hotové kotlety podáváme s bramborovou kaší.