Bramborová pánev s kuřecími srdíčky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 353 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 12 g
- Sodík 834 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 170.2 mg
- Draslík 1278.7 mg
- Vláknina 12794.2 mg
- Vitamín A 12794.2 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 36.3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupané brambory nakrájíme na kostky, vložíme do hrnce a zalijeme vývarem tak, aby byly pod hladinou. Brambory uvaříme doměkka.
-
2
Na pánvi rozehřejeme máslo a osmahneme na něm oloupaný, na plátky nakrájený česnek. Přidáme omytá, předem podušená kuřecí srdíčka a opečeme je. Přimícháme uvařené brambory, citronovou šťávu a pokrm osolíme a opepříme.
-
3
Při podávání posypeme každou porci nasekanou petrželkou.