Kuřecí maso s fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 354 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 16 g
- Sodík 769 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 96 mg
- Draslík 950.4 mg
- Vláknina 11195 mg
- Vitamín A 11195 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.4 mg
- Vitamín E 3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky, fazolky zbavíme tvrdých vláken, odřízneme oba konce a fazolky šikmo překrojíme napůl. Rajčata nakrájíme na osminky, česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme nadrobno. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme maso a krátce orestujeme. Maso vyjmeme, do výpeku nasypeme cibuli, česnek a fazolky. Osmahneme, osolíme, přidáme kari koření, cukr, promícháme, vrátíme zpět maso, podlijeme troškou vody, podle chuti osolíme a dusíme, dokud se voda téměř neodpaří. Přimícháme rajčata, prohřejeme a odstavíme.