Gazpacho
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 474 kcal
- Sacharidy 51 g
- Tuky 28 g
- Sodík 505 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 51 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1053.5 mg
- Vláknina 13605 mg
- Vitamín A 13605 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 62.8 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata, okurku a papriku omyjeme, nakrájíme na drobné kousky a rozmixujeme.
-
2
K zelenině přidáme česnek, cibuli, ocet a olivový olej. Vše umixujeme.
-
3
K takto připravené polévce přidáme namočenou střídku chleba a vše osolíme.
-
4
Polévku podáváme dobře vychlazenou.