Cibulová polévka s pancettou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 669 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 25 g
- Sodík 1695 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 14258.2 mg
- Draslík 519.3 mg
- Vláknina 8469.8 mg
- Vitamín A 8469.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pancettu nakrájenou na malé kousky dejte do většího hrnce spolu se slaninou a smažte 2 minuty za občasného míchání.
-
2
Přidejte olej a cibuli a vše smažte 20 minut dozlatova na slabém plameni.
-
3
Přidejte vývar, rajčata, pepř a sůl. Vařte 30 minut za občasného míchání. Před podáváním posypte bazalkou a parmazánem.