Panenské ražniči
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 271 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 14 g
- Sodík 496 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 61.3 mg
- Draslík 759.2 mg
- Vláknina 2589.8 mg
- Vitamín A 2589.8 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.6 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou a omytou vepřovou panenku nakrájíme na menší kousky, mírně naklepeme, osolíme a opepříme.
-
2
Párky a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a střídavě s kousky masa napichujeme na jehly. Ražniči potřeme olejem a grilujeme po všech stranách.
-
3
Podáváme s chlebem a čerstvou zeleninou.