Rybí hašé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 371 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 22 g
- Sodík 284 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 166.8 mg
- Draslík 585.1 mg
- Vláknina 496.5 mg
- Vitamín A 496.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.2 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Odkostěné rybí maso nasekáme, přidáme sůl, koření, vejce a mléko, Vše zamícháme a podle potřeby zahustíme strouhankou. Hmota nemá být příliš hustá.
-
2
Na pekáči rozpustíme sádlo, hašé na něj rozetřeme a povrch ještě pokapeme sádlem.
-
3
Pokrm pečeme ve vyhřáté troubě asi 30 minut.
-
4
Podáváme s vařenými bramborami.