Filé z tresky se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Rajčata
  • 2 ks Zeleninová směs jarní - mražená
  • 1 ks Citronová kůra
  • 1 ks Filé rybí
  • 6 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 249 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 196 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 5.5 mg
  • Draslík 88.5 mg
  • Vláknina 26689.5 mg
  • Vitamín A 26689.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filé naporcujeme, osolíme a zprudka opečeme na oleji. Poté přidáme na kroužky nakrájenou cibuli a dusíme zhruba 5 minut. Rajčata oloupeme, nakrájíme, přidáme k cibuli a filetům a dusíme tak dlouho, až vše změkne. Na závěr přidáme uvařenou zeleninu (Zeleninu rozkrájíme a vaříme v malém množství osolené vody přikrytou pokličkou). Vše prohřejeme a dochutíme citrónovou šťávou nebo bílým vínem.

Komentáře k receptu