Filé z tresky se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 249 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 11 g
- Sodík 196 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 5.5 mg
- Draslík 88.5 mg
- Vláknina 26689.5 mg
- Vitamín A 26689.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filé naporcujeme, osolíme a zprudka opečeme na oleji. Poté přidáme na kroužky nakrájenou cibuli a dusíme zhruba 5 minut. Rajčata oloupeme, nakrájíme, přidáme k cibuli a filetům a dusíme tak dlouho, až vše změkne. Na závěr přidáme uvařenou zeleninu (Zeleninu rozkrájíme a vaříme v malém množství osolené vody přikrytou pokličkou). Vše prohřejeme a dochutíme citrónovou šťávou nebo bílým vínem.