Ravioli plněné okounem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 919 kcal
- Sacharidy 61 g
- Tuky 50 g
- Sodík 547 mg
- Bílkoviny 57 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 314.8 mg
- Draslík 272.3 mg
- Vláknina 8895 mg
- Vitamín A 8895 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 55.9 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 33.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie a necháme v chladničce odpočinout 30 minut.
-
2
V kastrolu smažíme na másle česnek, rozpustíme na něm sardelky a přidáme okouna nakrájeného na kousky. Pomalu orestujeme a podlijeme bílým vínem. Vaříme dalších 10 minut. Okouna umeleme, smícháme s vejcem.
-
3
Těsto vyválíme na tenký plát, rozmístíme kopečky náplně a uděláme ravioli. Ravioli uvaříme v osolené vodě a krátce blanšírujeme na pánvi s máslem a pomerančovou šťávou. Posypeme čerstvou petrželkou a pomerančovou kůrou.