Vepřový kebab
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 769 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 63 g
- Sodík 486 mg
- Bílkoviny 45 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 177.5 mg
- Draslík 43.5 mg
- Vláknina 1552.3 mg
- Vitamín A 1552.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6325.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na kostky a osolíme. Maso napíchneme na omaštěné grilovací jehly a opečeme na grilu nebo v troubě dozlatova. Během grilování maso potíráme olivovým olejem.
-
2
Horké opečené maso stáhneme z jehel a vložíme do mísy, přidáme k němu černý pepř, olivový olej, saturejku a nadrobno nakrájenou cibuli a dobře promícháme.
-
3
Podáváme s chlebem.