Vývar s hovězím morkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 335 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 25 g
- Sodík 1049 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 23.8 mg
- Draslík 1054.1 mg
- Vláknina 1590 mg
- Vitamín A 1590 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vývar z kostí přivedeme k varu. Lociky pokrájíme nadrobno a vložíme do vývaru. Povaříme 10 minut.
-
2
Morek z kostí nakrájíme na kolečka a posypeme strouhaným sýrem.
-
3
Bílý chléb nebo veku nakrájíme na proužky a na pánvi opražíme.
-
4
Do talíře vložíme 2 až 3 kolečka morku se sýrem, zalijeme horkým vývarem s locikou a posypeme několika proužky opraženého chleba.