Popelčin vývar
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 478 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 10 g
- Sodík 1053 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 12.5 mg
- Draslík 116.4 mg
- Vláknina 566.7 mg
- Vitamín A 566.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Lanýže nakrájíme na proužky, vložíme do kastrůlku a zalijeme vínem Frontignan. Povaříme 5 minut a scedíme.
-
2
Do talíře dáme několik proužků vařených lanýžů, přidáme dvě lžíce vařené rýže, lžíci vařeného kohoutího masa a zalijeme horkým vývarem.