Lišky s vejci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Lišky čerstvé
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 10 g Petržel - nať
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 177 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 101 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 137.7 mg
  • Draslík 96.7 mg
  • Vláknina 1099.8 mg
  • Vitamín A 1099.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.5 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Dušené lišky před podáváním promícháme s rozkvedlanými vejci. Za stálého míchání je necháme ztuhnout.

  • 2

    Podáváme se sekanou petrželovou natí.

Komentáře k receptu