Omáčka s vývarem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 30 g Máslo čerstvé
  • 40 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 500 ml Vývar zeleninový
  • 0.5 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 342 kcal
  • Sacharidy 36 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 1285 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 22.5 mg
  • Draslík 371.5 mg
  • Vláknina 6610 mg
  • Vitamín A 6610 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.9 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejdříve očistíme a najemno nasekáme cibuli, poté ji na rozpáleném másle opečeme dosklovita a přimícháme mouku.

  • 2

    Když se suroviny spojí, postupně a za stálého míchání přiléváme vývar, osolíme a vaříme 10 minut. Ihned servírujeme.

Komentáře k receptu