Salát z ravioli a račího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 449 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 17 g
- Sodík 1485 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 226.3 mg
- Draslík 665.8 mg
- Vláknina 13133 mg
- Vitamín A 13133 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.1 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 23.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ravioli vsypeme do vroucí osolené vody a dle návodou uvaříme.
-
2
Na másle orestujeme nastrouhanou mrkev s na kostičky nakrájenou cuketou. Jakmile zelenina pustí vodu, přiklopíme ji policí a 5 minut dusíme. Po 5 minutách ke směsi cukety a mrkve přimícháme nasekanou roketu, hrášek a uvařené račí maso. Vše zalijeme smetanou. Poté dusíme dalších 5 minut. Hotovou omáčku dle chuti osolíme, opepříme a zalejeme sherry brandy. Nakonec do omáčky přidáme kopr.
-
3
Omáčku servírujeme s uvařenými ravioli.