Dip z třešňových rajčátek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 543 kcal
- Sacharidy 131 g
- Tuky 1 g
- Sodík 266 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 131 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1358.9 mg
- Vláknina 15769 mg
- Vitamín A 15769 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 72.5 mg
- Vitamín E 2.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na oleji opečeme nadrobno pokrájenou cibuli a česnek, přidáme přepůlená rajčata, cukr, ocet, sůl a pepř. Vaříme cca 15 minut do zhoustnutí.
-
2
Necháme vychladnout. Podáváme k burgrům.