Reveňová bowle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 180 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 1 g
- Sodík 6 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 200.5 mg
- Vláknina 1800 mg
- Vitamín A 1800 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 938.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Reveň oloupeme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Zalijeme 125 ml vody, zasypeme cukrem a uvedeme do varu. Odstavíme z plotny a necháme vychladnout.
-
2
Po vychladnutí reveň zalijeme růžovým vínem a vychlazeným sektem.