Horké kořeněné víno s ovocem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 5 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 30 g Skořice celá
  • 120 g Cukr krystal
  • 120 g Hrozinky
  • 60 ml Martell cognac
  • 1 ks Citrony
  • 8 ks Hřebíček
  • 3 ks Badyán
  • 1.6 l Víno červené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 360 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 96 g
  • Sodík 10 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 294.1 mg
  • Vláknina 5499.5 mg
  • Vitamín A 5499.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V hrnci smícháme koňak s vínem, přidáme cukr, hrozinky, koření a pokrájený citron. Zahříváme, až je nápoj horký, ale nevaříme. Před podáváním vyjmeme koření.

  • 2

    Víno podáváme horké.

Komentáře k receptu