Roštěná na pepři

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 kg Hovězí roštěnka vys. peč.
  • 4 polévková lžíce Petržel - nať
  • 4 polévková lžíce Strouhanka
  • 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • 4 polévková lžíce Nakládaný zelený pepř
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 636 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 258 mg
  • Bílkoviny 73 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 275 mg
  • Draslík 43.5 mg
  • Vláknina 848.7 mg
  • Vitamín A 848.7 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakládaný zelený pepř nasekáme a v misce dobře smícháme s drobně posekanou petrželovou natí, hořčicí a strouhankou.

  • 2

    Omyté a osušené maso osolíme a opepříme. Maso vložíme do pekáče tukem dolů a povrch masa potřeme pepřovou směsí. Maso jednu hodinu pečeme v troubě předehřáté na 180 °C.

Komentáře k receptu