Zapečená kambala s hřebenatkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 330 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 20 g
- Sodík 1845 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 84.2 mg
- Draslík 511.4 mg
- Vláknina 253 mg
- Vitamín A 253 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pekáč vymažeme máslem, na dno v jedné vrstvě položíme hřebenatky, zalijeme bešamelem, další vrstvou budou filety z kambaly, osolíme a opepříme. Opět zalijeme bešamelovou omáčkou, pokapeme rozpuštěným máslem, posypeme strouhaným sýrem.
-
2
Pečeme ve vyhřáté troubě 30 minut.
-
3
Porce upravíme na talíře a podáváme s rybí omáčkou.