Raci po bordeauxsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 378 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 68 g
- Sodík 233 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 297 mg
- Draslík 937 mg
- Vláknina 3244.8 mg
- Vitamín A 3244.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.8 mg
- Vitamín E 7.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zeleninu očistíme, pokrájíme na drobné kousky. Opečeme společně s osolenými a opepřenými raky. Jakmile raci zčervenají, podlijeme vínem. Povaříme 10 minut.
-
2
Raky vyjmeme, omáčku povaříme s máslem a ihned servírujeme společně s raky.