Listový salát s krevetami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 297 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 15 g
- Sodík 366 mg
- Bílkoviny 42 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 595.7 mg
- Draslík 248.1 mg
- Vláknina 9163.5 mg
- Vitamín A 9163.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěný salát omyjeme a osušíme.
-
2
V salátové míse umícháme zálivku z oleje, octa, soli a pepře. Přidáme salát, natrhané lístky z estragonu a vyloupané krevety. Vše promícháme.
-
3
Vejce uvaříme ve vroucí vodě naměkko (asi 5 minut.) Opatrně je oloupeme a položíme na salát.