Salát Ceviche

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 200 g rybí filé
  • 200 g Krevety tygří - loupané
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 5 ks Limetka
  • 3 ks Rajčata
  • 1 ks Paprika zelená
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks paprička jalapenos
  • 4 polévková lžíce Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Koriandr
  • 2 polévková lžíce Ocet vinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 88 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 30 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 35 mg
  • Draslík 225 mg
  • Vláknina 5647.3 mg
  • Vitamín A 5647.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 38.8 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybí filé nakrájíme na kousky a spolu s krevetami naložíme přes noc do šťávy z limetek.

  • 2

    Rajče a papriku nakrájíme na kostičky. Cibuli na měsíčky. Přidáme bylinky, koření a nasekané chilli papričky. Přidáme také naložené maso.

  • 3

    Zalijeme vinným octem a podáváme.

Komentáře k receptu