Fu yong krevety
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 212 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 100 g
- Sodík 275 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 365.7 mg
- Draslík 133.8 mg
- Vláknina 3315.5 mg
- Vitamín A 3315.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.7 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V pánvi wok rozehřejeme olej, přidáme do něj nastrouhanou mrkev a chvilku smažíme. Mrkev shrneme k jedné straně woku a do volného prostoru vlijeme rozšlehaná vejce. Smažíme 2 minuty za opatrného míchání. Přimícháme krevety, koření pěti vůní a sójovou omáčku. Povaříme 3 minuty.
-
2
Hotový pokrm přendáme na talíře, posypeme nasekanou jarní cibulkou, sezamovými semínky a pokapeme sezamovým olejem.
-
3
Ihned podáváme.