Treska s mořskou řasou a krevetami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 532 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 32 g
- Sodík 544 mg
- Bílkoviny 45 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 180.6 mg
- Draslík 71.1 mg
- Vláknina 539.8 mg
- Vitamín A 539.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 91.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Troubu předehřejeme na 180C.
-
2
Rybu pokapeme olejem, ochutíme solí a pepřem a na nepřilnavé pánvi nasucho, zprudka opečeme z obou stran cca 1minutu.
-
3
Poté vložíme rybu do zapékací mísy, přidáme bílé víno, anýzovku, smetanu, máslo, řasy wakame a oloupané krevety a v troubě asi 10min zapečeme.
-
4
Po vyjmutí necháme cca 2minuty odpočívat a podáváme.