Krevety na cideru

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Krevety tygří
  • 40 ml Olej olivový
  • 80 ml Calvados
  • 250 ml Víno jablečné
  • 200 ml Zakysaná smetana
  • 2 špetka Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 491 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 156 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 26 mg
  • Draslík 72.4 mg
  • Vláknina 79.5 mg
  • Vitamín A 79.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.5 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Krevety osolíme, opepříme a osmahneme po dobu pěti minut na rozpáleném oleji. Poté podlijeme calvadosem a ciderem a povaříme 2 minuty. Přidáme smetanu, povaříme další 2 minuty.

  • 2

    Osolíme a opepříme dle chuti a ihned servírujeme.

Komentáře k receptu