Krevety na cideru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 491 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 21 g
- Sodík 156 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 26 mg
- Draslík 72.4 mg
- Vláknina 79.5 mg
- Vitamín A 79.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.5 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Krevety osolíme, opepříme a osmahneme po dobu pěti minut na rozpáleném oleji. Poté podlijeme calvadosem a ciderem a povaříme 2 minuty. Přidáme smetanu, povaříme další 2 minuty.
-
2
Osolíme a opepříme dle chuti a ihned servírujeme.