Penne s krevetami a pernodem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 512 kcal
- Sacharidy 66 g
- Tuky 18 g
- Sodík 310 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 59.1 mg
- Draslík 76.8 mg
- Vláknina 5240.8 mg
- Vitamín A 5240.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Smetanu a rybí vývar vložíme do hluboké pánve a uvedeme do varu. Za stálého míchání vaříme při mírné teplotě 15 minut, až se tekutina vyvaří na polovinu. Mezitím uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.
-
2
Do smetanové omáčky přidáme pernod a krevety, podle potřeby osolíme a opepříme. Krevety mírně prohřejeme. Těstoviny přelijeme omáčkou, přidáme kopr a důkladně promícháme. Podáváme posypané trochou nakrájeného kopru.