Směs plodů moře

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Krevety tygří - loupané
  • 200 g Olihně
  • 500 ml Kokosové mléko
  • 1 kávová lžička Krevetová pasta
  • 4 ks Šalotka
  • 12 ks Mušle srdcovky
  • 2 ks Citronela
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Olej kukuřičný
  • 2 polévková lžíce Kari pasta zelená
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 478 kcal
  • Sacharidy 41 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 179 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 32 g
  • Cholesterol 169 mg
  • Draslík 700.8 mg
  • Vláknina 446 mg
  • Vitamín A 446 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.7 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve woku rozehřejeme olej, na kterém orestujeme nasekanou šalotku a česnek s kari pastou, mícháme zhruba 3 minuty. Přidáme nakrájenou citronelu, mléko a pastu, vaříme na mírném ohni. Nakonec přidáme kousky rybího masa, kroužky olihně a krevety. Tuto směs vaříme 3 minuty a poté přihodíme i srdcovky. Po minutě odstraníme ty, které se neotevřely. Ihned servírujeme.

Komentáře k receptu