Ústřice se sezamovou majonézou

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Sezam - semena
  • 80 g Majonéza
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 25 ml Olej sezamový
  • 24 ks Ústřice
  • 1 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 756 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 42 g
  • Sodík 735 mg
  • Bílkoviny 59 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 300 mg
  • Draslík 1090.1 mg
  • Vláknina 3665 mg
  • Vitamín A 3665 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0.1 mg
  • Vitamín C 48.4 mg
  • Vitamín E 2.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 32.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Majonézu smícháme se sezamovým olejem, prolisovaným česnekem, nasucho orestovanými sezamovými semínky a okořeníme pepřem.

  • 2

    Vyjmeme maso z polovin lastur, lastury umyjeme, maso vložíme zpět a do každé ústřice klademe lžičku připravené směsi.

Komentáře k receptu