Brambory plněné humrem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 700 g Brambory pečené
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 100 g Zakysaná smetana
  • 125 g Humr
  • 60 g Houby čerstvé
  • 120 g Sýr Čedar
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 395 kcal
  • Sacharidy 56 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 226 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 56 g
  • Cholesterol 53.4 mg
  • Draslík 830.7 mg
  • Vláknina 19399.8 mg
  • Vitamín A 19399.8 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.6 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory podélně rozpůlíme a vydlabeme vnitřek. Dužninu z brambor rozmícháme s máslem, zakysanou smetanou, nakrájenou cibulí a pepřem. Ušleháme dohladka. Vmícháme maso z humra, houby nakrájené na kostičky a směsí naplníme půlky brambor. Posypeme sýrem a vložíme na plech.

  • 2

    Pečeme 20 minut v troubě na 190 °C.

Komentáře k receptu