Šnečci z pomazánkového másla Ládi Hrušky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Máslo pomazánkové
  • 150 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 100 g Salám Poličan
  • 150 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 5 g Majoránka
  • 100 ml Kečup
  • 1 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 572 kcal
  • Sacharidy 38 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 21 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 61.3 mg
  • Draslík 38.5 mg
  • Vláknina 3370 mg
  • Vitamín A 3370 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.6 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z mouky a pomazánkového másla vypracujeme hladké těsto, které vyválíme na asi 0,5 centimetru silný obdélníkový plát.

  • 2

    Plát těsta potřeme kečupem a poklademe kolečky salámu a plátky sýru. Poté placku s náplní srolujeme jako roládu a nakrájíme nožem na plátky silné asi 1 centimetr.

  • 3

    Šneky vyskládáme na plocho na plech vyložený pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme majoránkou.

  • 4

    Pečeme v troubě při 180 °C asi 15 minut do zlatova.

Komentáře k receptu