Australský koláč
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 586 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 34 g
- Sodík 441 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 122.6 mg
- Draslík 76.5 mg
- Vláknina 4715.4 mg
- Vitamín A 4715.4 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 595.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na sádle osmahneme cibuli nadrobno, vložíme jehněčí maso na nudličky, okořeníme a zakryté podusíme. Do odstaveného masa vmícháme prolisovaný česnek. Z listového těsta vyválíme 2 pláty, první rozložíme na dno koláčové formy, naplníme masovou směsí a poklademe plátky tvarůžků. Druhým plátem směs zakryjeme, okraje přitiskneme a povrch potřeme ušlehaným žloutkem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut dozlatova.