Broskvový salát se sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 253 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 14 g
- Sodík 43 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 27.3 mg
- Draslík 213.5 mg
- Vláknina 2831 mg
- Vitamín A 2831 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.2 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozinky propláchneme studenou vodou, vsypeme do kastrůlku s vroucí vodou a podusíme 3 minuty. Scedíme a necháme okapat.
-
2
Sýr a kompotované broskve nakrájíme na kostičky, vsypeme do mísy a přidáme rozinky s nasekanými ořechy.
-
3
Jogurt podle chuti osladíme a přelijeme přes salát. Zlehka promícháme.
-
4
Před podáváním necháme salát dobře vychladit.