Kynutý koláč se zeleninou a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 310 kcal
- Sacharidy 50 g
- Tuky 7 g
- Sodík 125 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 47 g
- Cholesterol 19.2 mg
- Draslík 438.6 mg
- Vláknina 7131.8 mg
- Vitamín A 7131.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 52.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do mouky rozdrobíme droždí, přidáme cukr, rozehřáté máslo a trochu vlažného mléka. Necháme vzejít kvásek, přidáme sůl, vypracujeme vláčné těsto, které přikryjeme utěrkou a necháme na teplém místě vykynout.
-
2
Plech vymažeme máslem, na dno urovnáme těsto, poklademe je omytými, na plátky pokrájenými rajčaty, cibulí a proužky paprik, osolíme a opepříme. Povrch hustě posypeme nastrouhaným sýrem.
-
3
Koláč zvolna pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 45 minut.