Rýžový nákyp s tvarohem a broskvemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 715 kcal
- Sacharidy 104 g
- Tuky 22 g
- Sodík 430 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 95 g
- Cholesterol 159.7 mg
- Draslík 306.4 mg
- Vláknina 6730 mg
- Vitamín A 6730 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvaříme kaši z mléka, rýže a špetky soli.
-
2
Po vychladnutí do kaše vmícháme žloutek umíchaný s cukrem, prolisovaným tvarohem a máslem.
-
3
Vmícháme sníh ušlehaný z bílku.
-
4
Vložíme do olejem vymazané formy. Poklademe půlkami broskví a upečeme ve středně vyhřáté troubě ve vodní lázni.