Chléb s pivovarským droždím

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 205 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 450 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 50 g Mouka pšeničná celozrnná
  • 60 g Droždí
  • 5 g Sůl
  • 40 g Cukr krupice
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 100 ml Mléko plnotučné
  • 200 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 465 kcal
  • Sacharidy 83 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 821 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 9.2 mg
  • Draslík 312.2 mg
  • Vláknina 8202 mg
  • Vitamín A 8202 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 132.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nasypeme pšeničnou i celozrnnou mouku, cukr, sůl, zalijeme vodou, rozpuštěný máslem, mlékem a rozdrobíme droždí. Promícháme, přemístíme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na základní chléb a necháme péct.

Komentáře k receptu