Topinky s třemi druhy másla

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Máslo čerstvé
  • 20 g Sýr Parmezán
  • 80 ml Olej olivový extra panenský
  • 2 ks Bageta
  • 2 polévková lžíce Bazalka
  • 2 polévková lžíce Pepř citronový
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 1 polévková lžíce Hořčice francouzská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1022 kcal
  • Sacharidy 72 g
  • Tuky 75 g
  • Sodík 1070 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 71 g
  • Cholesterol 78.4 mg
  • Draslík 173.4 mg
  • Vláknina 6195.6 mg
  • Vitamín A 6195.6 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 73.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V první misce smícháme třetinu rozehřátého másla s nasekanou bazalkou a strouhaným parmezánem.

  • 2

    V druhé misce zamícháme druhou třetinu rozehřátého másla s citronovou šťávou a citronovým pepřem.

  • 3

    Do třetí misky zamícháme hořčici se zbytkem másla. Všechna másla následně dáme do ledničky zatuhnout.

  • 4

    Mezitím nakrájíme bagetu na plátky a pokapeme každý plátek olivovým olejem. Gril rozehřejeme na maximum a plátky pečiva necháme na grilu opéct z každé strany do zlatova. Ještě teplé krajíce ihned podáváme spolu s třemi druhy másla.

Komentáře k receptu