Parfet
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 403 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 22 g
- Sodík 4 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 342 mg
- Vláknina 6528 mg
- Vitamín A 6528 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 849.8 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Třešně vypeckujeme a rozpůlíme. Broskve a meruňky nakrájíme nadrobno. Vše vložíme do mísy a opatrně promícháme.
-
2
Do jiné mísy vložíme třetinu jogurtu, upravíme na ni polovinu smíchaného ovoce. Naneseme další vrstvu jogurtu, zbytek ovoce a poslední vrstvu jogurtu.
-
3
Nahrubo namixujeme ořechy a posypeme jimi poslední jogurtovou vrstvu. Dezert pokapeme medem, přikryjeme a vložíme alespoň na hodinu do lednice.
-
4
Před podáváním ozdobíme červeným rybízem.