Treska s indickou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 315 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 39 g
- Sodík 262 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 74 mg
- Draslík 991.8 mg
- Vláknina 5198.5 mg
- Vitamín A 5198.5 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34.9 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pokrájenou mrkev a cibuli přendáme do hrnce, podlijeme 750 ml vody a vínem. Uvedeme k varu a vaříme 15 minut.
-
2
Maso z tresky dáme do horké vody a necháme 15 minut ohřívat bez vaření.
-
3
200 ml vody z vaření ryby smícháme se lžící cibule z vývaru, přidáme strouhaná jablka a šťávu z pomeranče. Vše necháme ohřát.
-
4
Vývar propasírujeme přes síto, smícháme s jogurtem a maizenou.
-
5
Osolíme.
-
6
Tuto omáčku přendáme na servírovací tác, navrch položíme porce ryby, které posypeme troškou kari a sekanou petrželí.