Drůbeží játra na víně s mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 414 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 31 g
- Sodík 1327 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 36.3 mg
- Draslík 358.5 mg
- Vláknina 3513 mg
- Vitamín A 3513 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.7 mg
- Vitamín E 2.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 31 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Drůbeží játra očistíme, opláchneme, necháme okapat a nakrájíme je na větší plátky.
-
2
Do rozehřátého tuku dáme jemně nakrájenou cibuli, osmahneme ji, přidáme játra a společně opečeme. Přilijeme víno, opepříme, nasypeme oloupané a překrájené mandle a vše podusíme.
-
3
Nakonec pokrm osolíme a znovu podusíme.
-
4
Při podávání každou porci zdobíme ušlehanou smetanou.