Švýcarská sýrová polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 310 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 20 g
- Sodík 929 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 155.2 mg
- Draslík 225.1 mg
- Vláknina 1271 mg
- Vitamín A 1271 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Sýr nastrouháme, smícháme se strouhankou osmaženou na másle a zalijeme vývarem.
-
2
Polévku povaříme, rozmícháme v ní vejce, okořeníme špetkou nastrouhaného muškátového oříšku, osolíme a opepříme.