Pomazánka z uzené makrely a vejce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 150 g Tvaroh jemný
  • 1 kávová lžička Petržel - nať
  • 1 ks Makrela uzená
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 715 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 45 g
  • Sodík 344 mg
  • Bílkoviny 71 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 291.7 mg
  • Draslík 949.3 mg
  • Vláknina 84 mg
  • Vitamín A 84 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.8 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tvaroh smícháme s mlékem, nadrobno pokrájenou makrelou, vejcem uvařeným natvrdo, petrželkou a solí.

Komentáře k receptu