Zapečené bochánky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 935 kcal
- Sacharidy 130 g
- Tuky 24 g
- Sodík 150 mg
- Bílkoviny 48 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 69 mg
- Draslík 404.6 mg
- Vláknina 1475 mg
- Vitamín A 1475 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.5 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve studené vodě opláchneme kuřecí maso a na kostičky nakrájíme, párky nakrájíme na kolečka. Cibuli nasekáme.
-
2
Na rozehřátém oleji osmahneme cibuli, přidáme maso a párky.
-
3
Vše ještě osmahneme.
-
4
Z chlebových bochánků seřízneme jednu třetinu, vydlabeme větší část střídky. Vydlabané bochánky naplníme nakrájeným hermelínem na plátky a masovou směsí.
-
5
Zakryjeme je odkrojeným vrškem a na pár minut dáme zapéct.
-
6
Po zapečení dozdobíme rajčátky a tatarskou omáčkou.