Jehněčí maso s citronem a tymiánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 243 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 15 g
- Sodík 59 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 60 mg
- Draslík 305 mg
- Vláknina 3133.3 mg
- Vitamín A 3133.3 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jehněčí kotlety rozdělíme na jednotlivé porce podle kostí. Potřeme je citronovou šťávou a kůrou, tymiánem a prolisovaným česnekem. Necháme 15 minut marinovat.
-
2
Řecký jogurt promícháme s citronovou šťávou a tymiánem.
-
3
Jehněčí kotlety vyjmeme z marinády, potřeme je jogurtovou směsí a grilujeme asi 15 minut.