Brioškový chléb s jablky a mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 514 kcal
- Sacharidy 74 g
- Tuky 19 g
- Sodík 389 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 21.6 mg
- Draslík 111 mg
- Vláknina 9196 mg
- Vitamín A 9196 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.8 mg
- Vitamín E 2.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do mísy nalijeme med, mléko a rozpuštěné máslo, přidáme cukr, sůl, hladkou mouku a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí a nastavíme program na brioškový chléb.
-
2
Po zaznění signálu přidáme nasekané mandle a na kostičky nakrájená vypeckovaná jablka a necháme péct.