Salát se sýrem feta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 489 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 43 g
- Sodík 3314 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 23.8 mg
- Draslík 539.9 mg
- Vláknina 24022 mg
- Vitamín A 24022 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 38.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou okurku rozpůlíme a nakrájíme na tenké plátky, rajčata opláchneme a rozpůlíme, sýr necháme okapat.
-
2
Do mísy vložíme okurku s rajčaty, rozdrobíme sýr, přidáme olivy, pepř, citronovou šťávu, olej a promícháme. Hned podáváme.