Salát z červené řepy s mrkví a jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 213 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 101 g
- Sodík 960 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 26.3 mg
- Draslík 211.7 mg
- Vláknina 5832.5 mg
- Vitamín A 5832.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Červenou řepu a jablka oloupeme, spolu s mrkví nastrouháme na hrubém struhadle. Nasypeme do salátové mísy, přisypeme strouhaný Čedar a promícháme. Panenský olej smícháme s čerstvě vymačkanou pomerančovou šťávou, osolíme, salát v míse zalijeme.
-
2
Před podáváním salát necháme v lednici vychladit.