Candát pečený na másle s bramborami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 365 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 21 g
- Sodík 555 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 30 mg
- Draslík 492 mg
- Vláknina 6000 mg
- Vitamín A 6000 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 28.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté porce candáta osušíme, osolíme, urovnáme na ohnivzdornou mísu, přelijeme máslem a upečeme. Před koncem pečení k rybě přidáme vařené brambory. Necháme je prohřát.
-
2
Podáváme v nádobě, ve které se candát pekl.