Pomazánka z pivního sýra a tvarohu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 80 g Sýr Krkonošský pivní
  • 40 g Tvaroh měkký
  • 50 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Jablka
  • 1 ks Feferony
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 295 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 99 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 30 mg
  • Draslík 101.3 mg
  • Vláknina 2855 mg
  • Vitamín A 2855 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 29 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme nadrobno, feferonku zbavíme semen a nakrájíme na tenké proužky, jablko oloupeme, vykrojíme jádřinec a nastrouháme.

  • 2

    V míse smícháme změklé máslo, sýr, tvaroh a pivo. Přimícháme jablko, cibuli, feferonku a sůl. Směs dobře promícháme.

Komentáře k receptu